Cautare

5754 de rezultate pentru "hai stylistul roberto godini 24 august 2010" (3.64 secunde)
Dar hai sa-l mai lasam pe om in pace, sa arate ce poate, ca nici maine nu-i septembrie si PSD-ul anunta ca depune motiune de cenzura impotriva guvernului. ... hai sa fiu eleganta.
Aceasta situatie este, fara indoiala, si un "hai sictir" adresat intregii noastre clase politice, careia ii lipseste, din ce in ce mai mult, credibilitatea in fata electoratului satul pana peste cap de certuri si mult prea preocupat de propriile sale probleme, care, pentru cei mai multi, nu sunt catusi de putin neglijabile.
Atunci, spun cei mai multi dintre alegatorii ignorati, hai AFARA sa ne imprietenim cu ceilalti oameni si sa-i lasam pe politicienii nostri sa se aleaga intre ei, doar-doar urma va scapa turma.
Hai ca nu te mai retin, ca poate ai treaba, te dor ochii si tre sa ai si mata grija de savanta de renume mondial sau, cum ii zic oamenii acuma, sinistra sotie, tanti Leana. Hai ca-ti mai scriu eu.
Hai sa spunem ca aproape ne-am obisnuit cu incapacitatea autoritatilor de a exploata turismul de pe litoral asa cum trebuie. Hai sa mai spunem si ca avem posibilitatea sa ne bucuram de natura fara prea multi bani.
Hai sa ma uit putin la CFR, cand am vazut gol cu spitul. ... Hai ca vorbim mai mult decat despre vedeta (Miculescu).
Asadar, hai sa-i fim alaturi lui Norm din 31 august, cu mici, cu mari! ... Cheia orasului, cea mai simpatica premiera din weekendul care incepe pe 31 august.
Programul festivalului FOLK U FLORIAN PITTIS 2015 - joi, 30 iulie, vineri, 31 iulie, sambata, 1 august - Hai in Vama!
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
2010:
PICATURA CHINEZEASCA UMPLE PAHARUL Foxconn este parte a companiei taiwaneze Hon Hai Precision Industry, unul dintre cei mai important producatori de componente pentru industria IT&C, care produce aproape 40% din produsele electronice din intreaga lume, inclusiv iPhone, iPad, Kindle al Amazon sau Xbox al Microsoft.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Intr-o zi de august 1989, la ora 10.00 dimineata, doi martori, intre care o femeie numita E.V., culegeau ciuperci pe un camp din apropierea localitatii Saria, nu departe de orasul Iaroslavl, cand au dat peste un iepure ranit.
Pe 28 iulie, toate avioanele militare cu reactie ale Air Force au fost, timp de 24 de ore, in stare de alarma, gata oricand sa se ridice in aer pentru interceptie.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet. ... In august anuntam public intentia.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Conform unui ordin al ANSVSA, firmele trebuie sa plateasca din august intre 50 si 50.000 de euro pentru controalele de stat, la care se adauga salariile angajatilor care ii supravegheaza.
google-analytics.com